FK BSK BORČA

Derbi začelja u Indjiji

KREDITI su potrošeni. Odavno. Zato, nema više alibija, ali ni prava na grešku. Naredni duel za bodove u Indjiji za fudbalere BSK slobodno može da ima prefiks – biti ili ne biti! I time je sve rečeno. Pažnja luta ka ravnici. Derbi začelja, bodovi preko potrebni… Zar treba veći motiv? Da li treba nešto posebno reći?

Nema tu ništa ni da se doda ili da se oduzme. Teren mora da bude jedinio merilo. Šta jed bilo, kako je bilo, sada je manje bitno. Moramo da mikslimo na ono što je pred nama. Još dve utakmice, do svodjenja jesenjih računa-kaže otvoreno i bez skrivalica Slaviša Bogdaović, golman našeg prvoligaša.

Pre tih računica računica i podvlačenja crte, sledi ispit u Injdjiji?

Ma, nemamo ni pravo da pomislimo na predaju, ali ni to nije dovoljno za plus. Moramo da postignemo gol, nadmudrimo rivala. Neće biti lako. Štaviše, ubedjen sam da nas čeka trnovit put.

Kako prekuniti rezultatsko posrtanje?

Pobedom. Da, pobedom i nikako drugačije.

Da li pristalice kluba iz Borče mogu tome da se nadaju?

Učinićemo sve da ih obradujemo – završio je priču  Bogdanović, jedna od svetlijih tačaka u timu BSK na poslednjem meču u Odžacima.

RADAK I KIKOVIĆ PAUZIRAJU

TRENER Dragan Aničić i pred duel sa Indjijom nema miran san. Pored loših rezultata, glavobolju zadaje i situacija sa kartonima. Mladi Miroslav Radak, u džacima je skrivio penal, a uz to je dobio i “čast” u vidu crvenog kartona. Pored njega, u konkurenciji za mesto u protokolu neće biti ni Danko Kiković. On je protiv Odžačana dobio žuti karton, četvrti ove jeseni.