Pad posle vođstva, Inđija bolja od BSK-a

Poraz BSK na gostovanju u Indjiji u okviru 14. kola Prve lige Srbije. Indjija – BSK 3:1 (1:1). Na taj način nastavljen je niz slabih rezultata, pa je naredni duel sa ČSK iz Čelareva na domaćem terenu da se slika koliko-toliko promeni i zimska pauza dočeka na boljoj poziciji od trenutne.

Šta reći o duelu sa Indjijom a da se ne pomenu stare boljke iz prethopdnih utakmica. Istini za volju,ovoga puta naš tim je stekao prvi prednpst kada je Stefan Tripković kaznio grešku poslednje linije rivala. Pre toga zeleno-beli su imali tri-četiri prilike iz grupe onih koje je teže promašiti nego realikzovati. Pred sam odlazak na odmor domaćini su preko Bosančića stigli do egala – 1:1.

Možda je BSK u nastavku mogao ponovo do vodjstva da je šut Žeradjanina umesto na mestu gde se spajaju stativa i prečka završio u mreži. Pa ipak, sredinom  drugog dela, Bosančić je ponovo Bogdanovića primorao na kapitulaciju, da bi u samom finišu Rakić postavio konačnih – 3:1.

INDJIJA – BSK BORČA  3:1 (1:1)

Strelci: Bosančić u 45, i 68, i Rakić u 89. za Indjiju, S. D. Tripković u 32. minutu za BSK. Stadion: Gradski. Gledalaca: 300. Sudija: Borko Mijajlović (Čajetina). Žuti kartoni: Rakić (Indjija), Iličić, Pobulić, Grbić, Todorić (BSK).

INDJIJA: Stanivuković, Pejić (Dolmagić), Lalić, Simeunović, Jovanović (Vujasin), Todić, Ivanović, Kovačević, Bosančić, Rakić (Višnjić), Lemajić.

BSK BORČA: Bogdanović, Iličić, Grbić, Cvetković, Marinković, Plavšić, Počuča (Jokić), Pobulić (Todorović), S. D. Tripković, Žeradjanin, Dabić (S. S.Tripković).