Predrag Pejović

Promena na klupi BSK, Pejović vodi ekipu

Odmah posle utakmice i poraza od Indjije (1:3), došlo je do prekida saradnje izmedju BSK iz Borče i sada već bivšeg šefa stručnog štaba Dragana Aničića. Obrazloženje ovakve odluke dao je Dragomir Baja Vasić, prvi čovek našeg kluba:

Uz činjenicu da u poslednje vreme rezultati nisu onakvi kakve smo priželjkivali, smatrali smo za shodno da se neke promene moraju dogoditi. Prekinuli smo saradnju sa trenerom Aničićem kolo pre kraja jesenjeg dela sezone – kazao je Vasić, u izjavi za sajt kluba.

Da li ste već izabrali novog kormilara?

Za sada je izvesno da će ekipu u poslednjem jesenjem kolu sa klupe da predvodi Predrag Pejović, koji je direktor naše omladinske škole. Reč je o iskusnonm stručnjaku, pa u neku ruku, smatramo, da on u ovom momentu može najbolje da pripremi tim za duel sa ČSK Pivarom. Kada se završi sezona, razmatraćemo konačnu odluku o tome ko bi mogao da vodi ekipu i u drugom delu prvenstva, a nije isključeno da na tom mestu ostane upravo Pejović – objasnio je Dragomir Vasić.

Pejović: Čast, obaveza, izazov…

Iskusni stručnjak Predrag Pejović, brzo je prihvatio poziv rukovodstva BSK iz Borče.

U karijeri sam vodio brojne klubove i nikada se nisam plašio izazova. BSK dobro poznajem, jer sam već odredjeno vreme na mestu direktora omladinske škole. Čast mi je što su mi ljudi iz kluba ukazali poverenje. Za mene je to u isto vreme i obaveza, ali i izazov… Koliko ću se zadržati na kormilu za sada nije bitno, koliko je bitno da pobedimo ČSK. Posle toga ćemo razgovarati i proceniti šta je najbolje za klub – rekao je Predrag Pejović, stručnjak koji je pred završnim ispitom za sticanje UEFA profi licence.