BSK bolji od Mihajlovca, Furtula dva puta u metu

Borčani su zabeležili novu pobedu u pripremnom periodu za prolećni deo sezone. U nedelju na terenu na Adi Ciganliji BSK je rezultatom 3:2 pobedio Mihajlovac, koji je na poluvremenu imao gol prednosti.

Stojanović je doneo vođstvo Mihajlovčanima, a sedam minuta kasnije poravnao je Milan Perić, koji je plavo-bele pojačao ove zime. U samoj završnici prvog poluvremena Mihajlovac je stigao do nove prednosti, kada je precizan bio Stevanović.

U nastavku su na teren istrčali drugi sastavi, a BSK je ubrzo, posle pet minuta igre, stigao do novog izjednačenja golom Furtule. Isti igrač je u finišu meča pogodio još jednom za drugi trijumf BSK-a u pripremnim utakmicama.

BSK – Mihajlovac 3:2 (1:2)

BSK: Šegavac, Stanković, Mačković, Cvjetić, Pavlović, Žmirić, Janković, Timić, Baletić, Perić, Aleksić. Igrali su još: Bogdanović, Kiković, Jokić, Furtula, Dabić, Malidžan, Todorić, Ajvazi.

Mihajlovac: Dobrić, Redžić, Stojković, S. Krnjajić, Živić, Stevanović, Arsenijević,  Pejić, S. Lukić, Stojanović, Đorđević. Igrali su još: Kuzmanović, Stanić, Marinković, Jeremić, F. Krnjajić, Milovanović, Bogdanović, A. Lukić, L. Lukić, M. Lukić, Ranković.