FK BSK BORČA

Sloboda - BSK

Sloboda – BSK Borča 2:1 (2:0)

U 23. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri BSK-a poraženi su u Užicu od Slobode sa 2:1. Domaći su poveli već u 18. minutu, kada je šut Nešovića izblokiran, a lopta se odbila do Đerića, koji je zatresao mrežu. Samo devet minuta kasnije Miličić je sa više od 25 metara postigao lep gol, za vođstvo Slobode od 2:0.

Na početku drugog poluvremena, novi trener Borčana, Dragan Lacmanović, uveo je u igru Jokića, koji je u 62. minutu postavio konačan rezultat.

Sloboda – BSK 2:1 (2:0)

Gradski stadion u Užicu. Gledalaca: 800. Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad). Pomoćnici: Miloš Simović (Lovćenac), Ilija Lovre (Novi Sad). Žuti kartoni: Miličić, Došljak (Sloboda), Stanković, Jokić (BSK). Strelci: Đerić u 18. i Miličić u 27. za Slobodu, Jokić u 62. za BSK.

SLOBODA: Đurić, Miličić, Glišović, Joksimović, Atanasković, Nešović, Vidić, Jeremić (od 69. Stanić) Došljak, Namani (od 61. Peličić), Đerić.

BSK: Bogdanović, Žmirić, Blagojević, Cvetković, Stanković, Marinković, Marušić (od 77. Drašković), Petronijević (od 46. Jokić), Baletić (od 61. Basara) Popović, Dabić.

(Foto: M. Jelisavčić, Žurnal)