FK BSK BORČA

Fudbalski praznik u Borči

U vreme praznika imaćemo zadovoljstvo da uz subotnju utakmicu senirskog tima BSK protiv Zemuna odgledamo u Borči  i čak pet fudbalskih utakmica mlađih kategorija koji nastavljaju takmičenja u svojim elitnim prvim ligama Fudbalskog saveza Beograda. Naravno očekujemo i veliku podršku sa tribina za sve naše momke.

U nedelju od 10 časova prvi nastupaju kadeti u susretu sa Kolubarom. Posle njih u Prvoj ligi sa početkom u 12 časova koplja ukrštaju pioniri sa ekipom FSFV. Nedeljni program završavaju mlađi omladinci u grupi A isto kao i seniori utakmicom protiv Zemuna a taj meč počinje u 14.30 časova.

Prva utakmica naših ekipa u ponedeljak 1. maja počinje i jedinim gostovanjem naših ekipa gde omladinci u 9.30 časova gostuju Brodarcu 2. Pola sata kasnije u Borči mlađi kadeti u grupi A dočekuju mlađe kadete Brodarca pa smo u prilici da se dva istoimena kluba istovremeno bore za bodove u različitim kategorijama. Po završetku ovog duela u 12 časova počinju i petlići koji kao i kadeti dočekuju vršnjake iz Kolubare. Mlađi pioniri ovog kola su slobodni.