FK BSK BORČA

Bez kalkulacija

U sredu se igra 28. kolo Prve lige Srbije. BSK dočekuje još jednog davljenika ekipu Odžaka.
Posle poraza na gostovanja Kolubari u Lazarevcu šanse Borčana za opstanak su se svele na matematiku, teoriju i sreću. Ako ČSK u duelu sa Kolubarom remizira, ako Sinđelić sa Radničkim remizira pa onda sledeće kolo ako… Suviše ako ali ne i nemoguće. Često se u fudbalu poklope kockice pa onaj ko je imao minimalne šanse izađe kao pobednik. Sa druge strane i oni koji su suviše kalkulisali često su znali ispustiti to što su već imali u ruci jer na terenu nema mesta za kalkulacije.
Preduslov svega je da sutra sva tri boda ostanu na Špinjati a to se ne može matematikom i teorijom već samo izgaranjem na terenu pa ako okolnosti i ne budu na strani Borčana vredi takvom igrom dostojno se oprostiti od Prve lige. Više se nema šta izgubiti. Rasterećenom ali ozbiljnom i požrtvovanom igrom se može stići do ta tri boda pa tek onda gledati tabela.
Bez obzira na sve okolnosti koje karakterišu sutrašnji meč i u ovoj važnoj utakmici za BSK sa tribina Špinjate, iako je radni dan, od domaćih navijača očekuje se podrška.
Utakmica u Borči pocinje u 17 časova.