FK BSK BORČA

Meč za ostanak u trci za opstanak

Pretposlednje 29. kolo Prve lige Srbije igra se u nedelju kada BSK u poslednjoj ovosezonskoj utakmici na svom terenu dočekuje Inđiju.
Svi znamo koliko je ta utakmica važna i da u tom susretu samo pobeda omogućuje ostanak u trci za opstanak. Značaj tog duela možda je najbolje opisao Gogi jedan od mnogo vernih navijača BSK u izjavi za popularni portal Borča Info.
Poslednju utakmicu smo dobili 2:1. Napeta utakmica. U nedelju igramo sa Inđijom na našem stadionu, a zadnje kolo u Čelarevu sa ČSK-om. Moramo da dobijemo obe da bi imali bar neke šanse da ostanemo u Prvoj ligi Srbije. Verujem u ove momke, hrabri su i znam da će dati srce na terenu. Pošto sreća prati hrabre, ako ove poslednje dve utakmice dobijemo, osećam da će se kockice poklopiti. Nadam se da će i pored minimalnih šansi naš BSK ipak izaći kao pobednik i izboriti opstanak u ligi  – rekao je Gogi i dalje nastavioU nedelju svi na stadion protiv Inđije. Da svi budemo kao jedan. Igrači, navijači, štab. Pozovite prijatelje i drugare da bodrimo naše fudbalere. Moramo svi zajedno da damo sve od sebe i da maksimalno damo podršku našem timu. Stvarno je mnogo važna utakmica za BSK, za Borču kao naselje, za Palilulu… Za decu koja tu treniraju. Napred BSK!

Utakmica počinje u nedelju u 17 časova na našoj Špinjati.