FK BSK BORČA

Polovičan učinak mlađih kategorija

U vikendu za nama nastavila se i liga mlađih kategorija, a naš klub je zabeležio tri pobede, dva  poraza i remi.

Petlići rođeni 2005. godine i mlađi su ubedljivo poraženi od Rada na Banjici sa 4:0 (2:0). Golove na Banjici su postigli Đuričić, Nikolić, Davidović i Stajić. U sastavu BSK-a su bili: Stevanović, Pešić, Orlović, Tasić, Rakonić, Đorđević, Petrović, Stefanović, Tomić.

 

Kadeti su u šestom kolu Prve lige zabeležili trijumf. Oni su rezultatom 1:0 (0:0) u gostima savladali Studentski Grad, a jedini strelac na meču je bio Filip Savić. BSK je na tom meču nastupao u sledećem sastavu: Raković, Kundak, Racić, Kovač, Drača, Đorđević, Bajrami, Kostadinović, Gajić, Savić, Kostić.

Mlađi kadeti su pred svojom publikom ostvarili sigurnu pobedu protiv Mladenovca u šestom kolu lige rezultatom 2:0 (0:0), a dvostruki strelac bio je Rade Petrić. Tim BSK su činili: Ašćerić, Ilić, Rebić, Braunović, Cvetković, Dragaš, Pejanović, Živković, Redžović, Kitić, Petrić.

 

Mlađi pioniri su takođe igrali šesto kolo lige, ali su u gostima Voždovcu poraženi sa 2:0 (0:0).  Strelac Voždovca je bio Dragan Stoisavljević, a BSK je nastupao u sastavu:  Popović, Mladenović, Samardžija, Pavlović, Radović, Arbutina, Nenezić, Pavlovski, Emini, Klarić, Nakijevski.

Pioniri su trijumfovali u Borči protiv vršnjaka iz Lokomotive sa 3:2 (2:0). Gol odluke je delo Luke Rančića, a strelci su još bili i Jovica Šarić i Stevan Kostić. Golove za Lokomotivu su postigli Aleksa Lutovac u Mihailo Kuč. Za BSK su igrali: Kanački, Radojević, Buzadžić, Mojsilović, Mitrović, Šarić, Stanković, Kostić, Arsić, Sarić, Rančić.

Omladinci su do boda došli pred svojom publikom, a protivnik je bio FK Rakovica. Rezultat na kraju meča je bio 1:1 (1:1), a Marko Pobrić je BSK-u doneo vođstvo, dok je Luka Marinac pogodio za podelu bodova. Omladinski sastav BSK-a čine: Adžić, Nešić, Živić, Gajić, Gligić, Pavlović, Jovanović, Vasić, Đukanović, Rajović, Pobrić,