FK BSK BORČA

Jovanović: Ukoliko igramo kako znamo, pobeda neće izostati

Prvi tim BSK-a u sredu očekuje meč Kupa Beograda. Na Vizelj parku će gostovati ekipa PKB-a iz Padinske Skele od 14:00. PKB je do drugog kola Kupa došao nakon pobede protiv Mladog Proletera, dok je naš tim bio slobodan na startu.

Prvotimac iz Borče, NIkola Jovanović, očekuje tešku utakmicu: “Posle napornih utakmica u ligi, gde smo pokazali da smo ozbiljan protivnik svima, očekuje nas zahtevna i teška utakmica u Kupu. Svaki protivnik ima određeni kvalitet i moramo u svaku novu utakmicu ući ozbiljno, pa tako i protiv PKB-a u sredu. Imamo dobar sastav, svi igrači koji konkurišu za sastav čekaju svoju šansu i žele da je iskoriste pa mislim da su nam dobre šanse da prođemo u dalju fazu Kupa. Svakako poštujemo protivnika i ne smemo dozvoliti opuštanje, kao favoriti u ovom meču moramo to dokazati i na terenu“.

Jovanović dobro poznaje protivnike, jer je u BSK došao upravo iz PKB-a: “Ovo je poseban susret za mene lično, jer sam proveo dug period u PKB-u i lepe uspomene me vežu tamo, imam dosta bivših saigrača i drugara. Istakao bih da potencijalna opasnost preti od kapitena Đorđevića, uz njihov mlad sastav sigurno da nam neće biti lako jer će oni biti silno motivisani. Ali verujem u našu ekipu, i siguran sam ako budemo pravi i damo sve od sebe, da pobeda neće izostati“, istakao je fudbaler BSK-a, Nikola Jovanović.