FK BSK BORČA

Nezasluženi poraz u Obrenovcu

Fudbaleri BSK-a poraženi su na gostovanju u Obrenovcu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 (0:0). I u ovom meču su naši prvotimci imali inicijativu tokom većeg dela, ali ih je greška u odbrani koštala bodova.

Dobro su krenuli naši seniori i već na startu došli do odlične šanse. Međutim, Đorđević, iako usamljen u kaznenom prostoru protivnika, nije iskoristio dobru priliku, već je njegov šut završio pored stative. Ređale su se gol šanse BSK-a, ali nije došlo do promene rezultata. Do kraja prvog dela, i Ahmetović je mogao da promeni rezultat, ali je intervenisala odbrana domaćina, pa je na poluvremenu bilo miroljubivih 0:0.

Tim iz Borče je imao terensku inicijativu i tokom drugog dela. Todorović je pretio odbrani Obrenovčana, ali ni nakon tog pokušaja BSK nije došao do prednosti, a ubrzo je domaća ekipa prelomila meč. Radnički je iskoristio grešku naše odbrane i golmana Kostića, za vođstvo, 1:0. Do kraja utakmice, naši prvotimci nisu uspeli da se vrate u meč, pa uprkos dobroj igri nisu došli do zasluženih bodova.

BSK: Kostić, Soldatović, Vančagović, Stanić, Stanković, Pobulić, Žmirić, Ahmetović, Račić, Đorđević, Todorović (Pađen, Nikolić, Stamenković)