FK BSK BORČA

Odlični omladinci i kadeti, mlađi pioniri i mlađi kadeti poraženi

Proteklog vikenda na terenu su bili i fudbaleri mlađih kategorija. Do pobede su došli omladinci i kadeti, dok su bez bodova ostali mlađi pioniri i mlađi kadeti.

Mlađi pioniri su u Borči poraženi od Zemuna rezultatom 3:1 (1:0). Golove za goste su postigli Veljko Đorđević, Lazar Miladinović i Petar Mitić, dok je strelac za našu ekipu bio Nikola Mrdak. BSK je na tom meču igrao u sastavu: Popović, Ralić, Samardžija, Pavlović, Mladenović, Arbutina, Nenezić, Pavlovski, Emini, Mrdak, Nakijevski.

Mlađi kadeti su sa 1:0 (1:0) poraženi na gostovanju Brodarcu, a jedini pogodak na meču delo je Alekse Stoisavljevića. Naš tim je igrao u sastavu: Ašćerić, Todorovski, Rebić, Đorđević, Cvetković, Živković, Pejanović, Petrić, Dragaš, Redžović, Kitić.

Kadeti su u sedmom kolu bili bolji od Radničkog iz Obrenovca. Mladi igrači BSK-a su na svom terenu slavili sa 6:0 (1:0), uz het-trik Đorđa Dimitrijevića, a golove su još postigli i Nemanja Gajić, Filip Savić i Uroš Kuč. Tim iz Borče su činili sledeći fudbaleri:  Ašćerić, Kundak, Racić, Kovač, Drača, Đorđević, Bajrami, Gajić, Dimitrijević, Savić, Kostić.

Na gostovanju Bežaniji, omladinci su do trijumfa došli u drugom poluvremenu 5:4 (3:3). Pogotke za poražene su postigli Radivojević, Bojić, Vasiljev i Derjavko, dok su za tim iz Borče pogađali Pobrić, i Đukanović i Prodanović po dva puta. BSK je do bodova došao sa sledećim igračima: Adžić, Nešić, Živić, Gajić, Gligić, Pavlović, Đukanović, Gojković, Rajović, Vasić, Pobrić.