FK BSK BORČA

Pioniri ubedljivi, odigrani i zaostali mečevi petlića i omladinaca

Tokom protekle nedelje, ubedljivu pobedu su ostvarili pioniri protiv Sinđelića, dok su petlići sa OFK-om podelili bodove. U zaostalim mečevima, omladinci i petlići su zatim gostovali Radničkom, na Novom Beogradu. Starija ekipa je došla do remija, dok su petlići poraženi.

Pioniri su na gostovanju Sinđeliću slavili sa 7:1 (3:1). Trostruki strelac za BSK bio je Sarić, Rančić je dva puta savladao protivničkog golmana, a po jednom su pogodili  Arsić i Buzandžić. Gol za Sinđelić je postigao Igić. BSK je na tom meču igrao u sastavu: Kanački, Radojević, Buzandžić, Mojsilović, Mitrović, Šarić, Petković, Stanković, Sarić, Rančić, Arsić.

Petlići su bili domaćini OFK Beogadu, i podelili bodove 3:3 (1:1). Dvostruki strelac za tim iz Borče je bio Dušan Đorević, dok je Jovan Stojanović pogotkom u 63. minutu doneo remi. Golove za goste su postigli Luka Krstović dva i Mateja Počuča. Tim BSK-a su činili: Stevanović, Orlović, Pešić, Đorđević, Petrović, Korošec, Tasić, Stefanović, Rakonić.

U zaostalom meču, omladinci su kao gosti Radničkom sa Novog Beograda, remizirali 0:0. BSK je igrao u sledećem sastavu: Andžić, Nešić, Pavić, Gajić, Gligić, Glogovac, Pavlović, Vasić, Đukanović, Rajović, Pobrić.

Petlići su takođe odigrali  i zaostali meč. I oni su bili gosti Radničkom sa Novog Beograda, i poraženi sa 4:1 (1:1).Pogodak za naš tim postigao je Uroš Petrović, već u prvom minutu, a za ekipu Radničkog su pogađali Luka Stojaković, Luka Tuševjak dva puta i Stojan Ilić. Protiv Radničkog su igrali: Stevanović, Rakonić, Pešić, Đorđević, Petrović, Korošec, Tasić, Stefanović, Tomić.