FK BSK BORČA

Kadeti slavili, poraz mlađih kadeta, petlića i omladinaca

U vikendu za nama igrale su i mlade ekipe BSK-a. Petlići su poraženi na gostovanju Kolubari, a mlađi kadeti kao domaćini od Crvene zvezde, dok su kadeti bili bolji od Teleoptika.

Najmlađa selekcija petlića je u Lazarevcu poražena sa 3:1 (2:0). Pogotke za Kolubaru su postigli Luka Dašić, Luka Ćirović i Sergej Ivanović, dok je strelac za našu ekipu bio Uroš Petrović.  BSK je na tom meču nastupio u sledećem sastavu: Stevanović, Pešić, Tasić, Orlović, Stefanović, Petrović, Đorđević, Korošec, Tomić, Rakonić.

 

 

Mlađi kadeti su od Crvene zvezde poraženi sa 7:0 (3:0). Dvostruki strelci za Zvezdu su bili Babić i Čvorić, dok su po jedan pogodak postigli Eleven, Radulović i Avramovski. Tim BSK-a su činili: Ašćerić, Ilić, Braunović, Đorđević, Kovač, Petrić, Rebić, Bajrami, Dragaš, Redžović, Kitić.

 

Kadeti su savladali na gostujućem terenu Teleoptik sa 1:0 (0:0). Jedini strelac na meču bio je Đorđe Dimitrijević. BSK je igrao u sastavu: Andžić, Kundak, Racić, Kovač, Drača, Bajrami, Kostadinović, Gajić, Dimitrijević, Savić, Kostić.

Omladinci su u gostima na Novom Beogradu, ekipi IMT-a poraženi sa 2:1 (0:1). Krajem prvog dela, pogotkom Jovana Vasića, BSK je došao do prednosti, ali su u finišu meča, domaćini golovima Marka Pavlovića, došli do tri boda. BSK je igrao u sledećem sastavu: Lukić, Nešić, Pavić, Gajić, Glišić, Glogovac, Kitić, Đukanović, Ćirić, Vasić, Kostić.