FK BSK BORČA

Petlići pobedili, omladinci upisali dva remija

Tokom proteklog vikenda i nedelje odigrano je i novo kolo mlađih kategorija ali i zaostala utakmica omladinaca. Jedinu pobedu kluba iz Borče su ostvarili petlići, dok su do remija došli mlađi kadeti, pioniri i omladinci, a poražene su selekcije kadeta i mlađih pionira.

Petlići su do bodova došli protiv Brodarca 4:0 (3:0) u Borči. Golove za najmlađu selekciju su postigli Uroš Petrović, het trik, i Dušan Đorđević. Za BSK su na tom meču igrali: Stevanović, Orlović, Pešić, Đorđević, Petrović, Korošec, Tasić, Stefanović, Rakonić.

Omladinci su u prvom meču došli do remija sa Zemunom 1:1 (0:1) pogotkom Ivana Đukanovića u finišu meča. Strelac za Zemun je bio Pavle Čupić. Tim BSK-a su činili: Lukić, Nešić, Gajić, Gligić, Živić, Glogovac, Kitić, Vasić, Đukanović, Rajović, Kostić.

Na gostovanju Internacionalu pioniri su podelili bodove 1:1 (0:0). BSK-u je vođstvo doneo Andrej Arsić, ali je domaćin pogotkom Mateje Đorđevića izbegao poraz. Pioniri BSK-a su: Kanački, Radojević, Buzadžić, Mitrović, Mojsilović, Petković, Stanković, Šarić, Arsić, Sarić, Rančić.

Utakmica mlađih kadeta OFK Beograda i BSK-a završena je bez golova 0:0. Tim iz Borče je na gostovanju igrao u sledećem sastavu: Ašćerić, Ilić, Todorovski, Đorđević, Cvetković, Petrić, Savić, Živković, Kostić, Redžović, Dragaš.

U zaostalom kolu omladinske lige Grafičar je u zaustavnom vremenu došao do remija 2:2 (1:0). BSK je golovima Marka Pavlovića i Ivana Đukanovića imao prednost, koju je u finišu gostujuća ekipa anulirala. Najpre je pogodio Viktor Živojinović, a zatim Aleksa Toskić, za podelu bodova. Za BSK su igrali: Lukić, Pavić, Gajić, Kitić, Pavlović, Glogovac, Kostić, Đukanović, Vasić, Aćimović, Živić.

Kadeti su u Borči poraženi od Radničkog sa Novog Beograda rezultatom 2:1 (2:0). Golove za pobedničku ekipu je postigao Andrija Mitrović, dok je strelac za BSK bio Filip Savić. Tim BSK-a su činili: Ašćerić, Kundak, Racić, Kovač, Drača, Đorđević, Bajrami, Gajić, Dimitrijević, Savić, Kostić.

Mlađi pioniri su bili domaćini Radu i poraženi su sa 1:0 (1:0). Gosti su poveli sredinom prvog poluvremena golom Miljana Repca, i do kraja sačuvali rezultat koji im je doneo tri boda.