FK BSK BORČA

Poraženi petlići, omladinci i mlađi kadeti

Mlađe kategorije našeg kluba nisu imale sreće ovog vikenda. Na terenu su bili mlađi kadeti, omladinci i petlići, i sve selekcije su ostale bez bodova.

Mlađi kadeti su poraženi u Borči od ekipe Zemuna sa 2:0 (0:0). Dvostruki strelac za goste je bio Ljubomir Pavlović. BSK je na tom meču nastupao u sledećem sastavu: Ašćerić, Ilić, Braunović, Đorđević, Cvetković, Todorovski, Kitić, Petrić, Zeničanin, Redžović, Dragaš.

Petlići su poraženi od vršnjaka iz Sinđelića sa 2:1 (0:0). Prednost BSK-u je doneo Ognjen Korošec, ali su zatim fudbaleri domaće ekipe golovima Luke Spasojevića i Luke Savića došli do trijumfa. Tim iz Borče su činili: Stevanović, Pešić, Stefanović, Orlović, Tasić, Tomić, Đorđević, Petrović, Korošec.

Protiv Sinđelića su igrali i omladinci, i kao gosti su poraženi sa 3:2 (2:1). Golovima Marka Radmana i Danila Kovačevića, domaćini su imali 2:0, ali su onda Jovan Vasić i Marko Pavlović doneli izjednačenje, ipak u finišu je pogodak Aleksandra Jankovića odlučio u korist Sinđelića. BSK-ovi omladinci su: Lukić, Kovačević, Gajić, Uzelac, Živić, Pavlović, Glogovac, Đukanović, Kostić, Vasić, Aćimović.