FK BSK BORČA

Polovičan uspeh mlađih kategorija

Mlađe kategorije našeg kluba, proteklog vikenda su imale polovičan uspeh. Do bodova su došli omladinci i mlađi pioniri, pioniri su osvojili bod, dok su mlađi kadeti poraženi.

Omladinci su na svom terenu bili sigurni protiv vršnjaka iz Siti Sport Kluba sa 4: 1 (2:1).Gosti su do vođstva došli pogotkom Mihaila Lazarevića, sa zatim je BSK preokrenuo golovima Nemanje Živića i Bogdana Aćimovića. Za BSK su igrali: Lukić, Nešić, Gajić, Kitić, Pavlović, Glogovac, Kostić, Gligić, Pavić, Aćimović, Živić.

Pioniri su remizirali na gostovanju sa Dominusom 2:2 (1:1). Luka Rančić je timu iz Borče doneo prednost još na startu meča, ali je domaćim golovima Slađana Kostića došao do vođstva. U finišu je konačan rezultat postavio Uroš Mojsilović.  Tim BSK-a su činili: Kanački, Radojević, Rančić, Sarić, Kostić, Petković, Šarić, Mitrović, Mojsilović, Buzadžić, Arsić.

Mlađi pioniri su bili ubedljivi i sa 5:0 (2:0) u Borči slavili protiv FK “011”. Strelci za BSK su bili Mihajlo Arbutina, Uroš Nakijevski, Nikola Mladenović, Nikola Mrdak i Dušan Nenezić.  U pobedničkoj ekipi su igrali: Boka, Karunc, Samardžija, Pavlović, Mladenović, Arbutina, Klarić, Pavlovski, Mrdak, Nakijevski, Divković.

U devetom kolu mlađi kadeti su pretrpeli poraz na gostovanju Lokomotivi 1:0 (1:0), a gol odluke delo je Damira Mešanovića. Za BSK su igrali: Ašćerić, Ilić, Braunović, Đorđević, Cvetković, Petrić, Kitić, Kostadinović, Kostić, Todorovski, Dragaš.