FK BSK BORČA

Neuspešan vikend za mlađe kategorije

Protekle nedelje mlađe selekcije BSK-a igrale su i zaostale mečeve, kao i redovno kolo, ali je pobeda izmakla i kadetima i pionirima.

Kadeti su u zaostaloj utakmici 10. kola poraženi na gostovanju u Lazarevcu od ekipe Kolubare sa 3:2 (0:1). Prednost BSK-u je doneo Filip Savić, ali su onda domaćini preko Alekse Đurđevića i Đorđa Vasića došli do preokreta. Savić je bio precizan za 2:2, a pobedu Kolubari je doneo Aleksandar Vasić. Za BSK su igrali: Ašćerić, Kundak, Đorđević, Kovač, Drača, Bajrami, Savić F, Kostadinović, Gajić, Savić L, Kostić.

Mlađi pioniri su se sa gostovanja Partizanu vratili poraženi, rezultatom 6:0 (1:0). Golove za Partizan su postigli Mateja Stjepanović het trik, Andrija  Lazarević, i Marko Obradović koji je dva puta bio precizan. Tim BSK-a su činili: Boka, Karunc, Samardžija, Mojsilović, Mladenović, Pavlovski, Pavlović, Arbutina, Klarić, Emini, Nakijevski.

U Borči su poraženi mlađi kadeti od vršnjaka iz Radničkog sa Novog Beograda rezultatom 1:2 (1:0). Luka Rančić je doneo prednost, a gosti su golovima Jovana Mihajlovića i Luke Vujičića došli do tri boda. Sastav BSK-a: Ašćerić, Stojiljković, Todorovski, Đorđević, Cvetković, Braunović, Zeničanin, Petrić, Rančić, Redžović, Dragaš.

Omladinci su na gostovanju ekipi Studentskog grada poraženi u finišu meča rezultatom 2:1 (1:0). Srelac za naš tim bio je Ivan Đukanović, dok su domaćini golovima Lazara Ivanovića došli do bodova. Za BSK su igrali: Lukić, Nešić, Kitić, Gligić, Živić, Pavlović, Terzić, Gojković, Kostić, Vasić, Đukanović.